Contactpersoon Onderwijs
Peter Pot

T: 0592 - 336 913
E: peterpot@kunstencultuur.nl
Bekijk complete contactgegevens
expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur

Het geheim van de wilg

Van: Theater Krijt

Poppentheater

“Nuna, weet jij wat het geheim van de wilg is?” vraagt opa iedere keer als Nuna op visite komt. Nuna heeft al honderd keer geraden en steeds schudt opa lachend zijn hoofd. “Kom je morgen weer raden, Nuna?” Nuna weet zeker dat ze morgen het goede antwoord heeft …

Maar die morgen is opa er niet meer. Nuna is boos en verdrietig tegelijk. Hij had het geheim van de wilg nog niet verklapt! Waarom is hij zomaar weggegaan? Nuna blijft vastberaden om het antwoord te vinden. In een spannende zoektocht ontmoet zij verschillende dieren, die haar allemaal hun eigen wonderlijke geheimen toevertrouwen. Maar het geheim van de wilg kennen ze niet. Wie weet het dan wel? Zal Nuna het geheim van de wilg ooit ontrafelen?

Het geheim van de wilg is een poppenspelvoorstelling over wijze dieren, over de kringloop van de natuur én over een nieuw begin. Een natuursprookje over een nieuwsgierig meisje.

Praktische informatie

Ruimte: Speellokaal
Duur: 45 minuten
Verduistering: door gordijnen

Lesmateriaal

Hieronder staan het te downloaden lesmateriaal, de lesbrief van de uitvoerende en (eventueel) extra film- en downloadbestanden.

Prezi-presentatie

Rondingen over afbeelding Cultuurmenu: Het geheim van de wilg