Contactpersoon Onderwijs
Peter Pot

T: 0592 - 336 913
E: peterpot@kunstencultuur.nl
Bekijk complete contactgegevens
expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur

De Centrale Geheimenbank

Van: Theatergroep Knars

Theater

Welkom in de Centrale Geheimen Bank. Aan het loket ontvangt Bram al jaren alle geheimen van de wereld. Per afdeling staan vluchtige leugentjes, verjaardagsverrassingen, nooit-verstuurde-liefdesbrieven, geheimschriften en dagboeken netjes naast elkaar opgeslagen. Al die geheimen zitten veilig in kluisjes. Zo nu en dan worden ze afgestoft en gecontroleerd. Zit er nog wat in of is het al verklapt?

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn geheimen kwijt kan, helpt de jonge Ben sinds kort bij de CGB. Hij vindt het allemaal erg spannend en moet nog een hoop leren. Het is best lastig om alles goed te doen. Je mond te houden en deze niet voorbij praten. De dingen die hij af en toe tegen komt! Of had hij dat niet moeten zeggen...?!

Een fantasievolle beeldende voorstelling waarbij poppen- en objecttheater naast elkaar een plek hebben. Voor kinderen die voor het eerst of misschien al geoefende geheimhouders zijn.

Praktische informatie

Ruimte: Groot speellokaal
Duur van de voorstelling: ca. 60 minuten
Verduistering: ja

Rondingen over afbeelding Cultuurmenu: Geheimenbank

Lesmateriaal

Hieronder staan het te downloaden lesmateriaal, de lesbrief van de uitvoerende en (eventueel) extra film- en downloadbestanden.