Drenthe
Dr. Nassaulaan 5
9401 HJ Assen
T: 0592 - 336 999
E: info@kunstencultuur.nl

Groningen
Boterdiep 117-5
9712 LM Groningen
T: 050 - 7210840
E: info@kunstencultuur.nl
Bekijk complete contactgegevens
expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur

 

Onder begeleiding van topfotograaf Harry Cock.

Rondingen over afbeelding Vergroot glas over afbeelding Instawalk

Zaterdag 14 juli 2018 organiseert K&C een Instawalk onder begeleiding van topfotograaf Harry Cock. De Instawalk gaat langs een aantal kunstwerken van de internationale beeldenroute Into Nature. 's Morgens (10.00-12.00 uur) door het karakteristieke dorp Frederiksoord en ‘s middags (15.30-17.00 uur) over het Holtingerveld, een prachtig natuurgebied in Drenthe.

Er kunnen bij beide wandelingen telkens 15 fotografen mee. Meld je voor 4 juli aan. Dan hoor je 6 juli of jij mee kunt.

Harry Cock

De Volkskrant kopte 19 april jl. “Fotograaf Harry Cock: de redder van het alledaagse”.
Harry Cock fotografeert al decennia de veranderingen van het landschap in Nederland en met name het noorden. Begin april viel hem de Grote Culturele Prijs van Drenthe ten deel. Dat de Volkskrant hem in april komt profileren is passend; die krant is al decennia zijn belangrijkste podium.
Klik hier voor het volledige artikel.

Je kunt onderweg alles aan Harry vragen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Aan het eind van de Instawalk is Harry bereid naar de foto’s te kijken en deze met je te bespreken.
Op Instagram is Harry onder zijn eigen naam te vinden: harrycock

Into Nature

Into Nature is een tweejaarlijkse beeldende kunstroute in het Drentse landschap met werken van internationaal aansprekende kunstenaars. Na de fascinerende eerste editie in 2016 in Noord-Drenthe is Into Nature dit jaar te zien in de zuidwesthoek van de provincie.

Van 1 juli t/m 16 september 2018 kunnen bezoekers op zoek naar spectaculaire kunstwerken van onder meer Matthew Day Jackson, David Claerbout, Sarah van Sonsbeeck en Lotte Geeven.
Kijk op https://intonature.net/ voor meer informatie.

Praktische informatie

Aanmelden
Aanmelden kan door je naam en instagramnaam te mailen naar: aranka@kunstencultuur.nl
Geef even aan of je liever ’s morgens of ’s middags mee gaat en of je met de auto of het openbaar vervoer komt.
Als je met de trein komt, regelen wij het vervoer van NS station Steenwijk naar Frederiksoord voor je. Waarschijnlijk wordt je door iemand van de organisatie gehaald.

Organisatie
De organisatie van deze Instawalk is in handen van Stichting Kunst & Cultuur, een organisatie die met tal van activiteiten en evenementen in Drenthe en Groningen actief is, waaronder dit jaar ook Into Nature.

Verplichtingen deelnemers?
Jij bent de creatieve maker en bepaalt zelf wat je vastlegt. Wel vragen we jou om minimaal 3 foto’s van deze Instawalk te delen op Instagram, met de hashtags: #instawalkintonature #KunstCultuur #Drenthe
Ook zouden wij graag een aantal van jouw foto’s, die jij tijdens deze Instawalk hebt gemaakt, kunnen gebruiken voor publiciteitsdoeleinden gedurende Into Nature en wellicht in latere uitingen als jaarverslagen etc. Natuurlijk altijd met naamsvermelding!
We laten weten welke foto’s we graag ontvangen.

Hashtag
De Hashtag die we gebruiken op 14 juli is: instawalkintonature

Bevestiging deelname
We maken 6 juli bekend als je aan de Instawalk kunt deelnemen.
We stellen het op prijs als je de oproep van deze Instawalk wilt delen.

« Terug naar nieuwsoverzicht