Drenthe
Dr. Nassaulaan 5
9401 HJ Assen
T: 0592 - 336 999
E: info@kunstencultuur.nl

Groningen
Boterdiep 117-5
9712 LM Groningen
T: 050 - 7210840
E: info@kunstencultuur.nl
Bekijk complete contactgegevens
expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur

 

Digitale evaluatie EVI.

In april en mei kunnen alle scholen in Groningen en Drenthe die deelnemen aan de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit (CMK) de digitale evaluatie EVI weer invullen. EVI is een evaluatie-instrument dat de voortgang van de regeling CMK toest met als doel het in beeld te brengen van hoe je school ervoor staat op het gebied van cultuuronderwijs.

Let op: Deelname aan EVI is verplicht voor scholen die deelnemen aan CMK Groningen en Drenthe.

Twee personen van de school, bij voorkeur de ICC’er en de directeur, vullen EVI online in. EVI is open in de maanden april en mei en kan ingevuld worden op: www.cmkgroningen.nl.

Wat is Evi?

Rondingen over afbeelding Vergroot glas over afbeelding EVI logo

EVI een digitale vragenlijst. De antwoorden op de vragen helpen je om te kijken op welke wijze je het cultuuronderwijs verder kunt ontwikkelen. Met behulp van EVI maak je inzichtelijk in welk scenario jouw school zich bevindt, en hoe je desgewenst in een volgend scenario terecht kunt komen.

EVI is voor en van jou: door de digitale vragenlijst vaker in te vullen bouw je een dossier op waarin de ontwikkeling van het cultuuronderwijs op jouw school zichtbaar wordt. De Evi-piramide (de piramide in het Evi-logo) visualiseert die groei.

« Terug naar nieuwsoverzicht