Drenthe
Dr. Nassaulaan 5
9401 HJ Assen
T: 0592 - 336 999
E: info@kunstencultuur.nl

Groningen
Boterdiep 117-5
9712 LM Groningen
T: 050 - 7210840
E: info@kunstencultuur.nl
Bekijk complete contactgegevens
expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur

 

Rondingen over afbeelding Vergroot glas over afbeelding Logo regiomakelaar Mondriaan Fonds

Extra spreekuur op 29 november 2017.

Sinds 1 september jl. heeft het Mondriaan Fonds regiomakelaars die een onderzoekende en stimulerende rol hebben bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs uit de regio’s Noord, Oost en Zuid. Voor Drenthe, Groningen en Fryslân is dit Andrea Möller. https://www.mondriaanfonds.nl/activiteit/regiomakelaars/regio-noord-andrea-moller/

Een andere taak van de regiomakelaar is het signaleren van nieuwe initiatieven, doelgroepen en actuele ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed.
Concreet houd dit in dat de regiomakelaar klaarstaat voor instellingen, kunstenaars, overheden en opdrachtgevers die vragen hebben of concepten en projectideeën willen toetsen.
De regiomakelaar weet de weg bij het fonds in Amsterdam en kan helpen om een goede aanvraag bij het juiste loket te doen.

Heb je projectplannen, wil je opdracht geven aan kunstenaars om werk te maken voor een locatie of evenement of ben je als kunstenaar toe aan een werkbijdrage voor jong of bewezen talent? Dan is er op woensdag 29 november 2017 extra gelegenheid om dit te bespreken met Andrea Möller (donderdag 23 november zit vol).

Waar? K&C, Dr. Nassaulaan 5, Assen
Wanneer? Woensdag 29 november a.s. tussen 12:00 en 16:00 uur

Aanmelden voor het spreekuur kan rechtstreeks bij Andrea Möller. Zij neemt vervolgens contact met je op om het gesprek in te plannen.


Publicatiedatum: 17-10-2017

« Terug naar nieuwsoverzicht