Contactpersoon Culturele Mobiliteit - Groningen
Jolanda Vas

T: 0592 - 336946
E: jolanda@kunstencultuur.nl
Bekijk complete contactgegevens
expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur

Culturele Mobiliteit

Met de bus naar kunst en erfgoed in Groningen

Culturele Mobiliteit helpt scholen om te reizen naar het Groninger Museum en Groningse erfgoedbestemmingen en daar deel te nemen aan een uitdagend programma. Het project ondersteunt scholen bij de organisatie van het bezoek en het vervoer. Een leerkracht kan kiezen uit een bezoek met de Kunstbus of met de Erfgoedbus en reist eenvoudig en betaalbaar naar een instelling in de stad of provincie Groningen.

De inhoud van de programma’s staan in het keuzemenu rechts op deze pagina.

Programma’s op het niveau van de leerling

De onderwijsprogramma’s van Culturele Mobiliteit zijn geschikt voor groep 1 t/m groep 8 van het Primair Onderwijs. U kunt deelnemen aan Culturele Mobiliteit als uw school op minimaal 5 km afstand van de culturele instelling is gevestigd. U reist met een historische bus van Nationaal Bus Museum. Het is mogelijk dat uw busrit met andere scholen wordt gecombineerd.

Eenvoudig aanmelden

U kunt uw groep aanmelden voor een bezoek aan één van de deelnemende instellingen door het aanmeldformulier in te vullen. Deelnemen kan met één of met meerdere groepen. Na ontvangst van uw aanmelding regelt K&C het gekozen museumbezoek en het vervoer naar de locatie met een bus van het Nationaal Bus Museum.
Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Kosten

De kosten voor het vervoer bedragen € 2,- per leerling en begeleider. Hiervoor ontvangt u een factuur van K&C. Daarnaast worden door het museum of de erfgoedinstelling kosten gefactureerd voor het educatief programma tijdens het museumbezoek. De kosten verschillen per instelling en staan bij het betreffende programma vermeld.

Contact

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen m.b.t. het project, neem dan contact op met:
Jolanda Vas / 0592 - 336946

Aanmeldingsformulier 2017-2018

De Kunst- en Erfgoedbus is een initiatief van het Groninger Museum en K&C, expertisecentrum kunst en cultuur.

Groningen

Culturele Mobiliteit Drenthe

Maak gebruik van het vervoersproject Culturele Mobiliteit en reis met groep 5, 6, 7 en/of 8 in de bus naar één van de grote musea in Drenthe.

Lees verder ...

Vergroot glas over afbeelding Culturele Mobiliteit Drenthe